Micros

VEmed - Laboratorijska oprema

MICROS tvrtka je osnovana 1994. godine, koja je uglavnom bazirana na proizvodnju i opskrbu mikroskopima, i mikroskopima za korištenje u medicinsko - tehničkim laboratorijima, ali i za primjenu u biologiji i industriji.

Novi ergonomski dizajn i nove optike za različite aplikacije čine našu ponudu tako uspješnom. Naša fleksibilnost omogućava nam da se usredotočimo na izvanredne usluge kupcima i da se prilagodimo na posebne upite i zahtjeve. Orginalna ideja MICROS-a prilikom osnivanja bila je prodaja visokokvalitetnih mikroskopa za razumnu cijenu, osobito u Austriji.

U 2010. godini MICROS slavi svoju 16. obljetnicu, a uspješno se bavi sa mikroskopima u gotovo svakoj zemlji širom svijeta. Neosporna je činjenica da kvaliteta jest od primarne važnosti za uspjeh, posebno u pogledu tržišnog natjecanja širom Europe i progresivne globalizacije. ISO 9001 certifikaciju sustava upravljanja na osnovi međunarodnih standarda, što ju je MICROS dobio 2004 godine, igra važnu ulogu kako bi kvalificirala našu tvrtku kao potencijalnog dobavljača za naše klijente.