Omnilab

Omnilab, VEmed - Laboratorijska oprema

OMNILAB je globalni distributer laboratorijske opreme. Omnilabova snaga je u ponudi stručnog mišljenja, individualnih konzultacija i inovativnih rješenja.Srž Omnilabova poslovanja je distribucija orginalnih proizvoda proizvedenih od top proizvođača.

Od 1935, izjednačili su iskustvo i ekspertizu kako bi služili klijentima iz industrijskih, istraživačkih i znanstvenih sektora.160 visko stručnih OMNILAB eksperata na usluzi su za konzultacije i asistenciju iz Omnilabove središnjice u Bremenu. Kontinuirano se ulaže u trening i edukaciju svih zaposlenika kako bi garantirali kvalitetu na najvišem nivou prilikom usluga koje su u ponudi.

Zajedno sa partnerima i vodećim proizvođačima, pruža se pouzdana usluga i proizvodi na OMNILABOV način.

Laboratorijska stručnost za Omnilab znači ponudu visoko kvalitetnih i orginalnih proizvoda proizvedenih od renomiranih proizvođača te u kombinaciji sa konzultatantskim uslugama osigurava se najbolja moguća oprema za Vaš laboratorij.

OMNILAB sa svoja tri specijalizirana odjela u poziciji je svojim klijentima ponuditi upravo ono što traže:

• OAS - OMNILAB Analyses Systems nudi ekskluzivne vrhunske tehnologije, od mješalica do automatskih titratora, uključujući instalaciju, edukaciju, pušatanje u rad i servisiranje.
• OCS - OMNILAB Chromatography Services nudi širok spektar proizvoda za kromatografiju.
• ODS - OMNILAB Data Solutions nudi sve e-Commerce aktivnosti od jednog izvora.